Ana içeriğe atla

2014 AKP Yerel Seçim Takvimi (AK Parti Yerel Seçim Miting Takvimi 2014)

2014 AKP Yerel Seçim Takvimi (Ak Parti Yerel Seçim Miting Takvimi 2014),2014 ak parti yerel seçim takvimi,2014 akp yerel seçim miting tarihleri ne zaman saat kaçta

Hüseyin Çelik, yerel seçimler için AK Parti aday adaylığı müracaatlarının başlangıç tarihinin 21 Ekim 2013 olarak belirlendiğini açıkladı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, yerel seçimler için AK Parti aday adaylığı müracaatlarının başlangıç tarihinin 21 Ekim 2013 olarak belirlendiğini açıkladı.AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleştirilen MKYK toplantısında alınan yerel seçim kararını sosyal paylaşım sitesi twitter hesabı üzerinden açıkladı. Çelik, 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimler ile ilgili AK Parti aday adaylığı müracaatlarının başlangıç tarihinin 21 Ekim 2013 tarihi olarak belirlendiğini bildirdi.

AK PARTİ’DE BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLARI İÇİN BAŞVURU ÜCRETLERİ BELLİ OLDU

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleştirilen MKYK toplantısında alınan kararlara göre, AK Parti’de büyükşehir belediye başkanı aday adaylarından 7 bin 500 Türk Lirası, nüfusu 100 binin üzerinde olan il belediye başkan aday adaylarından 3 bin Türk Lirası başvuru ücreti alınacak.

AK Parti Genel Merkezi’nde Genel Başkan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleştirilen MKYK toplantısında alınan kararlara göre, büyükşehir belediye başkan aday adaylarından 7 bin 500 TL, nüfusu 100 binin üzerinde olan il belediye başkan aday adaylarından 3 bin TL, nüfusu yüz bin ve daha az olan il belediye başkanı aday adaylarından ise bin 500 Türk Lirası başvuru ücreti alınacak.

Kararlara göre nüfusu 200 binin üzerinde olan ilçe belediye başkan aday adaylarından 2 bin 250 TL, nüfusu 50 binden fazla ve 200 bine kadar olan ilçe belediye başkan adaylarından bin 500 TL, nüfusu 50 bin ve daha az olan ilçe belediye başkan aday adaylarından 750 TL, nüfusu 10 binden fazla olan belde belediye başkanı aday adaylarından 750 TL, nüfusu 10 bin ve daha az olan belde belediye başkanı aday adaylarından 400 TL, büyükşehirlerdeki Belediye Meclis üyesi aday adaylarından 750 TL ve İl Genel Meclisi üyesi ve büyükşehir olmayan diğer illerin belediye Meclisi üyesi aday adaylarından 250 TL başvuru ücreti alınacak.


AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçimlere hazırlık kapsamında partisinin mitinglerini Sivas'tan başlatacak. 
AK Parti, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesinde büyükşehir, il, ilçe ve belde belediye başkan adaylarını kamuoyuna duyurmasının ardından, belediye ve il genel meclisi üyelikleri için başlatılan aday belirleme çalışmalarını da önemli ölçüde tamamladı.

ANKARA'DAN BAŞLAYACAK
İl başkanlıklarının gönderdiği listeler üzerinden çalışmalarını sürdüren ve önümüzdeki günlerde il genel meclisi ve belediye meclis üye adaylarını açıklaması beklenen AK Parti, seçim kampanyasının açılışını Ankara Arena'da düzenlenecek programla yapacak.

İLK MİTİNG SİVAS'TA 
Genel Başkan ve Başbakan Erdoğan, belediye başkanı aday adaylarının katılımıyla düzenlenecek programda, seçim beyannamesini açıklayacak.
Erdoğan, AK Parti'nin seçim mitinglerini 22 Şubat Cumartesi Sivas'ta başlatacak, Erdoğan aynı gün Yozgat'ta bir miting düzenleyecek. 23 Şubat Pazar günü ise Erdoğan, Afyonkarahisar ve Kütahya'da vatandaşlara seslenecek. 

İHA-BUGÜN - İNTERNETHABER

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Utandığımızda Yüzümüzle Beraber Hangi Organımız Kızarır

Utandığımızda Yüzümüzle Beraber Hangi Organımız Kızarır,utanınca hangi organımız kızarır,utanınca kızaran organımız hangi   Bilim adamlarının Yaptığı Araştırmadaki Gözlemlere Göre Utandığımızda Yüzümüzle Beraber Hangi Organımız Belirgin Olarak Kızarır Bilim adamlarının Yaptığı Araştırmadaki Gözlemlere Göre Utandığımızda Yüzümüzle Beraber Hangi Organımız Belirgin Olarak Kızarır Mide Akciğer Böbrek Beyin Cevap:Mide 

19 Aralık 2013 Atv Kızlar ve Anneleri İzle - Kızlar ve Anneleri İzle 19.12.2013

19 Aralık 2013 Atv Kızlar ve Anneleri İzle,Kızlar ve Anneleri son bölüm izle ,Kızlar ve Anneleri tek parça full izle yeniden tekrarı izle 19.12.2013,Kızlar ve Anneleri tek parça full izle 19.12.2013 KIZLAR VE ANNELERİ SİZ DE, BİZ BİRBİRİMİZİN GÖZÜNDEN ANLARIZ, ÇOK HAMARATIZ, ELİMİZDEN HER İŞ GELİR DİYORSANIZ BU YARIŞMA TAM SİZE GÖRE! " KIZLAR VE ANNELERİ " programında; anneler ve kızlar farklı etap ve oyunlarla rakiplerine karşı mücadele ederken, hem eğlenecek hem de sürpriz ödüllerin sahibi olacak. Yarışmada anne-kız ilişkileri, birbirlerini ne kadar iyi tanıdıkları çeşitli soru ve oyunlarla irdelenirken aynı zamanda aralarındaki dayanışmanın ne kadar güçlü olduğunu izleyenlerle paylaşacak. Sunuculuğunu sempatik oyuncu Ümit İbrahim Kantarcılar'ın yaptığı " KIZLAR VE ANNELERİ " hafta içi her gün atv'de! Sunuculuğunu sempatik oyuncu Ümit Kantarcıların yapacağı Kızla

Seri Katil Tan mı - Piyano Hocası Tan Seri Katil mi ?

Seri Katil Tan Mı - Piyano Hocası Tan Seri Katil Mi,mirayı bekleyen süpriz ne ,tan katilmi,cinayetleri işleyen katil tan mı ,tan miraya bişey yapacakmı Tan Mira'ya Ne Yapacak - Piyano Hocası Tan Miraya Hazırladığı Tuzak Oyun Ne,piyano hocası tanın miraya hazırladığı oyun ne ne yapacak bişey yapacak mı,mirayı tandan kim kurtaracak ,mirayı kim kurtaracak bişey olacak mı Tan Miraya yakın olmak için mi bir hikaye uydurdu acaba ,tanın sevgilisi varmı gerçekten miraya bişey yapacak mı reklamlardan sonra Tan'ın Sevgilisi Kim ,medcezir piyano hocası tanın sevgilisi kim hikayesi Yaman babasından gelen mektubun peşine düşüyor! Yaman Selim’le birlikte, babasından gelen mektubun peşine düşer. İlk adresi annesi olur. Ancak Yaman’ın cevabını aradığı sorular, Nevin’in cevaplayamayacağı kadar karanlıktır. Oğlunu geçmişlerinden uzak tutmaya çalışır. Yaman ise kendisinden saklanan sırrın peşini bırakmaz ve her adımda babasının bilmediği bir yüzüyl