Ana içeriğe atla

3 Mart 2014 Aşkın Bedeli 120. Bölüm Full İzle 03.03.2014

3 Mart 2014 Aşkın Bedeli 120. Bölüm Full İzle 03.03.2014,Aşkın Bedeli 120. Bölüm izle 03.03.2014,Aşkın Bedeli 120. Bölüm özeti tamamını izle 03.03.2014, 03.03.2014 aşkın bedeli 120. bölüm full izle, aşkın bedeli son bölüm yeni bölümü tek parça izle 03 Mart 2014

120. Bölüm Aşkın Bedeli

Aşkın Bedeli

Ferhat’la konuşan Alper, Sedef’i kurtardıktan sonra birlikte yeni bir hayata başlayacaklarına inanmaktadır. Alper, Sedef’i geri almaya kararlıdır. Sedef’in burada çektiği işkencelerin sona ereceğine dair umutları ise bunun bir oyun olduğunu öğrendiğinde yerle bir olur. Zorlansa da Selen’i teslim etmek üzere buluşma noktasına gelen Alper, işlerin karışacağından habersizdir.

Ender, Veda ve Cem’in eve dönüşüne şaşıran Mümtaz gerçeği öğrendiğinde susmak zorunda kalır. Evdeki ilk gün herkes için zordur. Mümtaz yeni torununu kabullenmeye çalışırken, Cem ise başka bir hayata başlamanın rahatsızlığını yaşamaktadır. Veda’nın Mümtaz’la ilgili huzursuzluğu devam ederken, Hayriye ile aynı evin içindeki görev paylaşımı konusunda da sıkıntılar ortaya çıkar.

Ender ise eve döndükten sonraki ilk iş günü için hazırlanırken, Haznedarları bekleyen sürpriz ise Betül’ün de aynı toplantıda boy gösterecek olmasıdır. Poyraz, bir araya gelen aile bireylerinin arasındaki gerilimi düşürmeye çalışırken, Nil ise eve girmenin planlarını yapmaktadır.

Dicle, Ferhat’ın kendisini affetmesi için her şeyi göze alarak, Ferhat’ın iş yerine gider. Ferhat’ın tepkisine rağmen inatla direnen Dicle, Ferhat’ın patronu tarafında aşağılanınca Ferhat dayanamaz ve yelkenleri suya indirmek zorunda kalır. Ferhat, Gülsüm’ün temiz kalbini kıracak olsa bile Dicle’den vazgeçememektedir.


Alper, Sedef için Selen’i ateşe atıyor.Burmalı Asiye’nin bıraktığı görüntü kaydı Alper’i hemen harekete geçirir. Alper, Sedef’i kurtarmak için Selen’i ateşe atmayı göze almış ve onu buluşmaya ikna etmiştir. Sedef, Alper’in kendisini kurtaracağına inanmaktadır fakat Sedef için kurtuluş pek de yakın görünmemektedir.

Poyraz, Canan’ın hisseleri devraldığını öğrendiği gibi Canan’ın kaldığı eve gider. Canan için Poyraz’dan tek kurtuluş yolu kaçmaktır. Poyraz ise Canan’ın bir an önce ortaya çıkması için yasal yollara başvurur. Canan ise kendisine ulaşan yönetim kurulu belgelerini Betül’e iletir. Betül ilk yönetim kurulu toplantısı için hazırlıklara başlar.

Ender ve Cem’in baba oğul olarak yüzleşmesi sonucunda Cem’in bu gerçeği hala kabul edemediği anlaşılır ve Cem ortadan kaybolur. Herkes Cem’i ararken, Ender ve Veda, Cem’i bulur ve birlikte bir aile olmaya ikna eder. Poyraz ise Veda, Ender ve Cem’in tekrar eve taşınarak Haznedar Ailesi’nin parçası olmalarını istemektedir.

Sedef, Selen’in günahlarını cezasını çekmeye devam edecek mi?

Sedef kendisini kaçıranın kimliğini öğrenmek için her şeyi göze almış, sonunda da bunu başarmıştır. Büyük bir süprizle karşılaşan Sedef, bir kez daha Selen’in günahlarını hem de yanlış yere çektiğini öğrenir. Üstelik edindiği bilgilerden sonra bu hapis hayatının sona ermesi mümkün değildir. Selen ise uzun süredir hazırladığı hediyeyi Poyraz’a vermek üzere yola çıkar. Nil ve Poyraz’ın yakınlaşmasına şahit olduğunda Selen, duvara çarpmış gibi olur. Selen ve Nil birbirine girerlerken, Poyraz, Sedef’i aklında çıkarmaya çalışmaktadır. Nil ise Poyraz’a yaklaşmak için yeni bir sürpriz hazırlar.

Betül, umutsuzca eski sefalet günlerine saplandığını düşünürken, sonunda kaybettiği para çantasına ulaşmıştır. Canan’ı, Taner’in intikamını alacağı konusunda ikna eden Betül, hiç zaman kaybetmeden Haznedar Holding hisselerini devralmak için işlemlere girişir. Betül, Ender ve Veda’nın üzerine kabus gibi çökeceğinin sinyallerini vermektedir.

Öte yandan Veda, Mümtaz yüzünden işinden kovulan Ender’in moralini düzeltmeye çalışmaktadır. Cem, Ender’le konuşup konuşmama konusunda Özge’yle tartışır. Dicle ise Cem’in Ender’in öz oğlu olduğunu öğrendikten sonra bu bilgiyi nasıl kullanacağını düşünmektedir. Fakat her şeyden önemlisi Ferhat’a tüm yanlış anlamaların Betül’ün suçu olduğunu anlatmak zorundadır.

Aşkın Bedeli İzle Star Tv İzle
Saat: 12.30

kaynak ve son bölümleri için ; http://www.startv.com.tr/dizi/askin-bedeli

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Utandığımızda Yüzümüzle Beraber Hangi Organımız Kızarır

Utandığımızda Yüzümüzle Beraber Hangi Organımız Kızarır,utanınca hangi organımız kızarır,utanınca kızaran organımız hangi   Bilim adamlarının Yaptığı Araştırmadaki Gözlemlere Göre Utandığımızda Yüzümüzle Beraber Hangi Organımız Belirgin Olarak Kızarır Bilim adamlarının Yaptığı Araştırmadaki Gözlemlere Göre Utandığımızda Yüzümüzle Beraber Hangi Organımız Belirgin Olarak Kızarır Mide Akciğer Böbrek Beyin Cevap:Mide 

19 Aralık 2013 Atv Kızlar ve Anneleri İzle - Kızlar ve Anneleri İzle 19.12.2013

19 Aralık 2013 Atv Kızlar ve Anneleri İzle,Kızlar ve Anneleri son bölüm izle ,Kızlar ve Anneleri tek parça full izle yeniden tekrarı izle 19.12.2013,Kızlar ve Anneleri tek parça full izle 19.12.2013 KIZLAR VE ANNELERİ SİZ DE, BİZ BİRBİRİMİZİN GÖZÜNDEN ANLARIZ, ÇOK HAMARATIZ, ELİMİZDEN HER İŞ GELİR DİYORSANIZ BU YARIŞMA TAM SİZE GÖRE! " KIZLAR VE ANNELERİ " programında; anneler ve kızlar farklı etap ve oyunlarla rakiplerine karşı mücadele ederken, hem eğlenecek hem de sürpriz ödüllerin sahibi olacak. Yarışmada anne-kız ilişkileri, birbirlerini ne kadar iyi tanıdıkları çeşitli soru ve oyunlarla irdelenirken aynı zamanda aralarındaki dayanışmanın ne kadar güçlü olduğunu izleyenlerle paylaşacak. Sunuculuğunu sempatik oyuncu Ümit İbrahim Kantarcılar'ın yaptığı " KIZLAR VE ANNELERİ " hafta içi her gün atv'de! Sunuculuğunu sempatik oyuncu Ümit Kantarcıların yapacağı Kızla

Seri Katil Tan mı - Piyano Hocası Tan Seri Katil mi ?

Seri Katil Tan Mı - Piyano Hocası Tan Seri Katil Mi,mirayı bekleyen süpriz ne ,tan katilmi,cinayetleri işleyen katil tan mı ,tan miraya bişey yapacakmı Tan Mira'ya Ne Yapacak - Piyano Hocası Tan Miraya Hazırladığı Tuzak Oyun Ne,piyano hocası tanın miraya hazırladığı oyun ne ne yapacak bişey yapacak mı,mirayı tandan kim kurtaracak ,mirayı kim kurtaracak bişey olacak mı Tan Miraya yakın olmak için mi bir hikaye uydurdu acaba ,tanın sevgilisi varmı gerçekten miraya bişey yapacak mı reklamlardan sonra Tan'ın Sevgilisi Kim ,medcezir piyano hocası tanın sevgilisi kim hikayesi Yaman babasından gelen mektubun peşine düşüyor! Yaman Selim’le birlikte, babasından gelen mektubun peşine düşer. İlk adresi annesi olur. Ancak Yaman’ın cevabını aradığı sorular, Nevin’in cevaplayamayacağı kadar karanlıktır. Oğlunu geçmişlerinden uzak tutmaya çalışır. Yaman ise kendisinden saklanan sırrın peşini bırakmaz ve her adımda babasının bilmediği bir yüzüyl