Ana içeriğe atla

Show Tv Herşey Dahil Programı İzle 03.03.2014

Show Tv Herşey Dahil İzle 03.03.2014, her şey dahil son bölüm izle 03.03.2014,herşey dahil programı 03 mart konukları kimler canlı izle ,03.03.2014 herşey dahil programı tekrarı izle 03.03.2014,03 mart herşey dahil programı yeni bölüm full izle son bölüm tek parça izle 03.03.2014

Her Şey Dahil
Müzik ve sohbet BİR ARADA

Çağla Şıkel ve Alişan'ın müzik, eğlence, sohbet ve bol bol kahkaha ile sabahları daha renkli hale getirdikleri “Her Şey Dahil”e, yine birbirinden ünlü isimler boy gösterecek.

Günün en keyifli saatlerinin adresi, ekranların efsane ikilisi Çağla Şikel  ve Alişan Her Şey Dahil; birbirinden özel  konukları, sanat  ve  magazin dünyasının sevilen ünlüleri, sağlık gündemine yön veren uzmanları ve çok özel röportajları ile hafta içi her sabah canlı yayınla Show TVde izleyicileriyle buluşuyor.
Tür :Eğlence (Eğlence Tv Programı)
Hafta içi Her Gün Saat 10.00
Sunucular ; Çağla Şikel ve Alişan 
Tür :Eğlence (Eğlence Programı)

Alişan Biyografi (biyografi.info/kisi/alisan)

Alişan, 1976 doğumlu arabesk ve pop müzik şarkıcısı. Başrolünde olduğu Aynalı Tahir (1998) adlı diziyle iyice tanınan ve sevilen şarkıcı, Nisan 2007’de çıkardığı son albümü Kimselere Güvenemem ile müzik piyasasında yeniden gündemde. Alişan, başladığı 2004 yılından beri yayın hayatını sürdüren, Cennet Mahallesi dizisinde de 'Ferhat' rolünü canlandırmaya devam ediyor.


Asıl ismiyle Serkan Burak, 19 Haziran 1976’da Kasımpaşa, İstanbul’da dünyaya geldi. Ailesi aslen Bingöl’ün Kiği ilçesinden olan Alişan, daha çok küçük yaşlardayken müziğe olan ilgisi ve yeteneğiyle dikkatleri çekti. Okuduğu türkülerle okul yıllarında da öğretmenleri arasında ilgi odağı oldu. Aslında pilot olmak isteyen Alişan girdiği üniversite sınavlarında başarılı olamadı. 21 yaşındayken Prestij Müzik'le çalışmaya başlayan Alişan’ın, Sana Birşey Olmasın (1997) adlı kaseti yayımlandı. Alişan bundan önce de liseye başladığında babasının da maddi desteğiyle bir kaset çıkarmıştı. Prestij Müzik’in üç ortağından biri olan Hilmi Topaloğlu, aile dostlarıydı. Kasedin çıkışında diğer ortaklar Mahsun Kırmızıgül ve Burhan Aydemir de katkıda bulundu. Alişan, albümden çıkarttığı 'Kralı Gelse' adlı parçayla tanındı. Alişan daha sonra İstanbul Teknik Üniversitesi Konservatuarı'na girdi.

Alişan, 1998’de Aynalı Tahir adlı diziyle televizyon seyircisinin karşısına çıktı. Senaryosunu Sergin Akyaz’ın yazdığı ve Kayra Şenocak, Erkan Petekkaya, Yeşim Biber, Saruhan Yücel, Emine Ün, Tuğba Özay ve Doğa Bekleriz’in de oynadığı dizide, ‘Tahir’ rolünü canlandıran Alişan, geniş izleyici kitlesine ulaştı ve çok sevildi.

Erol Köse ile çalışmaya başlayan ve 1999’da 'Var Ya' adlı ikinci kasedini çıkartan Alişan, dizi oyunculuğuna da devam etti. Aynı yıl 'Kurt Kapanı' (Falçata Kemal rolünde) adlı dizide Kenan Kalav ve Pınar Altuğ’la birlikte oynadı. 2001’de ise 'Aşkına Eşkıya' adlı dizide başrol oynadı. Berşan rolündeki Alişan’a Arzu Yanardağ, Erkan Petekkaya ve Hande Kazanova eşlik etti.

Alişan 2002’de ise Sait Faik Abasıyanık’ın eserinden uyarlanan ve başrollerinde Sibel Can, Müjdat Gezen ile Bulut Aras’ın da olduğu, 'Papatya ile Karabiber' isimli Ümit Efekan filminde rol aldı. Karabiber adlı klarnetçi karayağız bir genci canlandırdığı film, Eylül 2004’te vizyona girdi.

2004’de yönetmenliğini Yaşar Seriner’le birlikte Serdar Akar’ın yaptığı Cennet Mahallesi adlı komedi dizisinde rol almaya başladı. Alişan, Mahallenin gülü güzeller güzeli dansöz Sultan ile yanık sesli kemancı Ferhat’ın aşkını konu alan dizide, Ferhat rolünü canlandırırken, Sultan rolünde ise Çağla Şikel vardı. Başladığından itibaren çok sevilen dizide Melek Baykal, Müjdat Gezen, Zeki Alasya, Zihni Göktay ve Özkan Uğur gibi sanatçılar da yer aldı.

Nisan 2007’de 'Kimselere Güvenmiyorum' adlı 3. albümünü çıkartan Alişan, albümüyle de büyük beğeni topladı. Sanatçı birkaç ay önce yaptığı bir açıklamada "Aman kimse oyunculuğun şarkıcılığı bana unutturduğunu zannetmesin. Nisan ayında yeni albümümü çıkartacağım. Hayatımın en güzel albümü olacağını şimdiden söyleyebilirim" diye konuşmuştu.

Alişan, yaklaşık beş yıldır devam eden birlikteliklerinin sonucunda 7 Ocak 2007 ‘de ünlü oyuncu ve şovmen Mehmet Ali Erbil’in kızı Sezin Erbil ile nişanlandı. Erbil’in evinde yapılan törende çiftin yüzüklerini ünlü yapımcı İlker İnanoğlu taktı. Erbil ise nişanın ardından "Bizim Türk örf adetlerine gore yapılan bir tören oldu. Kız evi naz evidir. Alişan hem bizim hem de Türk halkının sevdiği bir sanatçı, yaklaşık 5 yıllık birlikteliği resmiyete döktük artık biz bir aileyiz" demişti. Fakat çift, kararlaştırılan evlilik tarihine de rağmen kısa süre sonra ayrılık kararı aldı.

Çağla Şikel Biyografi (biyografi.info/kisi/cagla-sikel)

Çağla Şikel Altuğ, 2 Ocak 1979, İstanbul doğumlu oyuncu, sunucu ve manken. Annesi Asuman Şikel Adanalıdır, babası ise Karslı Azerbaycan Türklerindendir. İlkokula İstanbul'da 1985 yılında Ahmet Hamdi Tanpınar İlkokulu'nda başladı. Çağla Şikel daha sonra ilkokul 4. sınıftan itibaren İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarında bale eğitimi aldı. 1993'te Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarın Ortaokul bölümünden mezun oldu. 1993-1996 yılları arasında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda Lise öğrenimine devam eden Çağla Şikel, 1997'den itibaren Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda Yüksek Lisans eğitimi alan Çağla Şıkel 1999 senesinde okuldan mezun oldu. 
 Konservatuar öğrenimine devam ettiği yıllrda Atatürk Kültür Merkezinde sözleşmeli personel olarak çeşitli çocuk oyunları ve müzikallerde rol aldı.

Çağla Şikelin rol aldığı oyunlardan bazıları; Fındıkkıran Balesi, Külkedisi, Sihirbaz Oz, Yedisi birden, Arşın Mal Alan, olarak sıralanabilir.

Çağla Şikel 1996 yılında oynadığı Odessia (Odesa) adlı filmle sinemaya adım attı.

Çağla Şikel; 1997 yılında Miss Turkey yarışmasında birinci oldu. Bu birinciliğin ardından Şeysel adalarındaki Miss World 1997 güzellik yarışması ile Europes Queen Of Beauty seçilerek dünya dördüncüsü ödülünü aldı.

Podyumlarda manken ve fotomodel olarak kariyer yapan Çağla Şikel; televizyonda program sunuculuğu dizi oyunculusu olarak da çalıştı.

Özellikle ‘Miss World’le birlikte 1997- 2003 tarihleri arasında Fransa 'da Zeki Triko, Amerika, Almanya, Hong Kong, Rusya, Yunanistan, İsviçre ve Mısır 'da defilelerde bulundu.

Yurtiçi ve yurtdışında pek çok defileye katılan Şikel; 2002 yılında mankenlik mesleğinin yanı sıra Müjdat Gezen'in yazıp yönettiği “Tri Peypirs Kabare”sinde oyuncu ve dansçı olarak yer aldı.

Daha sonraki yıllarda2004 yılında Tv 'de yayınlanmaya başlayan yaklaşık 3 yıl devam eden Cennet Mahallesi dizisinde görev alan Çağla Şikel bir yandan da Atv de yayınlanan "Dansa Var mısın?" yarışma programında sunucu olarak çalıştı. Avrupa yakası isimli dizide de rol aldı. Daha önce 2000 yılında “Zehirli Çiçek” adlı dizide ve 2008'de Görgüsüzler dizisinde oynamıştı.

2008 yılında televizyonda sunulan "İllede Roman Olsun" yarışma programında Alişan, Müjdat Gezen, Melek Baykal ve Hüsnü Şenlendirici'yle beraber programı sundu.

2000 yılında manken Bozok Gören ile birlikte oldu.

2012 yılında “Bugün Ne Giysem” adlı yarışma programında Hakan Akkaya, İvana Sert, ve Özge Ulusoy'un da bulunduğu jüride görev yaptı.

9 Ağustos 2008 da şarkıcı Emre Altuğ ile evlenen Çağla Şikel, Hüseyin Kuzey(d. 31 Ekim 2009) ve Uzay Tuncer (d.1 Mart 2012) adında iki erkek çocuk annesidir.

Filmleri :
1996 - Odessia (Odesa)
2008 - Görgüsüzler (Sultan)
2004-2007 - Cennet Mahallesi (Sultan)
2007 - Avrupa Yakası (Melek)
2000 - Zehirli Çiçek
Bugün Ne Giysem

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Utandığımızda Yüzümüzle Beraber Hangi Organımız Kızarır

Utandığımızda Yüzümüzle Beraber Hangi Organımız Kızarır,utanınca hangi organımız kızarır,utanınca kızaran organımız hangi   Bilim adamlarının Yaptığı Araştırmadaki Gözlemlere Göre Utandığımızda Yüzümüzle Beraber Hangi Organımız Belirgin Olarak Kızarır Bilim adamlarının Yaptığı Araştırmadaki Gözlemlere Göre Utandığımızda Yüzümüzle Beraber Hangi Organımız Belirgin Olarak Kızarır Mide Akciğer Böbrek Beyin Cevap:Mide 

19 Aralık 2013 Atv Kızlar ve Anneleri İzle - Kızlar ve Anneleri İzle 19.12.2013

19 Aralık 2013 Atv Kızlar ve Anneleri İzle,Kızlar ve Anneleri son bölüm izle ,Kızlar ve Anneleri tek parça full izle yeniden tekrarı izle 19.12.2013,Kızlar ve Anneleri tek parça full izle 19.12.2013 KIZLAR VE ANNELERİ SİZ DE, BİZ BİRBİRİMİZİN GÖZÜNDEN ANLARIZ, ÇOK HAMARATIZ, ELİMİZDEN HER İŞ GELİR DİYORSANIZ BU YARIŞMA TAM SİZE GÖRE! " KIZLAR VE ANNELERİ " programında; anneler ve kızlar farklı etap ve oyunlarla rakiplerine karşı mücadele ederken, hem eğlenecek hem de sürpriz ödüllerin sahibi olacak. Yarışmada anne-kız ilişkileri, birbirlerini ne kadar iyi tanıdıkları çeşitli soru ve oyunlarla irdelenirken aynı zamanda aralarındaki dayanışmanın ne kadar güçlü olduğunu izleyenlerle paylaşacak. Sunuculuğunu sempatik oyuncu Ümit İbrahim Kantarcılar'ın yaptığı " KIZLAR VE ANNELERİ " hafta içi her gün atv'de! Sunuculuğunu sempatik oyuncu Ümit Kantarcıların yapacağı Kızla

Seri Katil Tan mı - Piyano Hocası Tan Seri Katil mi ?

Seri Katil Tan Mı - Piyano Hocası Tan Seri Katil Mi,mirayı bekleyen süpriz ne ,tan katilmi,cinayetleri işleyen katil tan mı ,tan miraya bişey yapacakmı Tan Mira'ya Ne Yapacak - Piyano Hocası Tan Miraya Hazırladığı Tuzak Oyun Ne,piyano hocası tanın miraya hazırladığı oyun ne ne yapacak bişey yapacak mı,mirayı tandan kim kurtaracak ,mirayı kim kurtaracak bişey olacak mı Tan Miraya yakın olmak için mi bir hikaye uydurdu acaba ,tanın sevgilisi varmı gerçekten miraya bişey yapacak mı reklamlardan sonra Tan'ın Sevgilisi Kim ,medcezir piyano hocası tanın sevgilisi kim hikayesi Yaman babasından gelen mektubun peşine düşüyor! Yaman Selim’le birlikte, babasından gelen mektubun peşine düşer. İlk adresi annesi olur. Ancak Yaman’ın cevabını aradığı sorular, Nevin’in cevaplayamayacağı kadar karanlıktır. Oğlunu geçmişlerinden uzak tutmaya çalışır. Yaman ise kendisinden saklanan sırrın peşini bırakmaz ve her adımda babasının bilmediği bir yüzüyl